Nici un produs
Prețurile includ TVA
Apariție inedită în peisajul literaturii de specialitate, această lucrare de înalt nivel științific tratează, foarte documentat și detaliat, o afecțiune cu o prevalență din ce în ce mai mare pe plan global și național, și anume celiachia sau enteropatia glutenică, boală cu variate forme de manifestare, la toate categoriile de vârstă ...
-43 Obiect Produse
ATENȚIE: Ultimele bucăți în stoc!
Data disponibilității:
Cerealele glutenice si boala celiaca sau Cand graul poate sa ne imbolnaveasca - Gheorghe Mencinicopschi
Apariție inedită în peisajul literaturii de specialitate, această lucrare de înalt nivel științific tratează, foarte documentat și detaliat, o afecțiune cu o prevalență din ce în ce mai mare pe plan global și național, și anume celiachia sau enteropatia glutenică, boală cu variate forme de manifestare, la toate categoriile de vârstă ...
Destinatar(i) :
* Câmpuri obligatorii
sau Anulează
Autor/Autori | Gheorghe Mencinicopschi |
Anul apariţiei | 2020 |
Număr pagini | 374 |
Număr figuri | 25 |
Tipul coperţii | Broşată |
Formatul cărţii | 16/70x100 |
Prezentare: Apariție inedită în peisajul literaturii de specialitate, această lucrare de înalt nivel științific tratează, foarte documentat și detaliat, o afecțiune cu o prevalență din ce în ce mai mare pe plan global și național, și anume celiachia sau enteropatia glutenică, boală cu variate forme de manifestare, la toate categoriile de vârstă, uneori banală, de multe ori însoțită de comorbidități, precum diabetul zaharat sau cancerul, și care afectează grav calitatea vieții, putând fi fatală. Cartea, caracterizată printr-o claritate deosebită a expunerii problemelor, oferă tuturor celor interesați de boala celiacă, medici, indiferent de specialitate, dar și nespecialiști sau pacienți, soluția simplă de vindecare: excluderea totală a glutenului din alimentație. Deosebit de utilă pentru publicul larg este și prezentarea în ultimul capitol a acelor alimente și diete recomandate suferinzilor de alergii, intoleranțe și aversiuni alimentare.
Cuprins: Omul – o abordare holistică. Anatomia și fiziologia corpului uman (scurtă prezentare). Alimentul și alimentația (epigenetica). Intoleranțe și alergii alimentare. Aversiunile alimentare. Reacții adverse generate de alimente ce conțin substanțe periculoase și germeni patogeni. Descrierea unor alergii alimentare. Alimente și diete pentru suferinzii de alergii, intoleranțe și aversiuni alimentare.
Adresabilitate: Medici gastroenterologi, nutriționiști, de alte specialități, medici de familie, publicul larg.
Nu sunt opinii ale clienților în acest moment.