Nici un produs
Prețurile includ TVA
Îngrijiri speciale acordate pacienților de către asistenții medicali...
Teama de boală și de moarte, promovarea stării și prevenirea...
Aşteptat cu interes de o întreagă pleiadă de medici, de la cei în...
Cel de-al doilea volum din ciclul...
Prezenta lucrare îşi propune o incursiune în biologia şi patologia principalelor molecule implicate în funcţionalitatea normală şi patologică a pielii.
Datorită avalanşei de descoperiri recente în domeniul hepatologiei, în special al hepatitelor cronice virale, rolul puncţiei-biopsii hepatice s-a schimbat permanent în ultimii ani.
Chinolonele antibacteriene, o grupă de compuși cu un ritm de dezvoltare dinamic, cu mai multe generații, se numără astăzi printre medicamentele antibacteriene cele mai utilizate și apreciate.
Daunele majore aduse societăţii de către consumatorii de droguri, printre care deteriorarea morală şi fizică, de multe ori ireversibilă, cu pierderea unui potenţial uman important, procentul mare de creştere a infracţionalităţii, ...
Cartea este o prezentare selectivă a unor noutăţi în domeniul medicamentului, cu menţiunea că vorbind despre noutăţi s-au luat în considerare numai acele medicamentele de curând autorizate pentru a fi puse pe piaţă.
Lucrarea este o sursă de informaţie recentă, corectă, care permite o înţelegere raţională a unor date moderne, fundamentate pe baza elementelor clasice.
Această lucrare este menită să aducă în atenţia cititorilor somnul şi patologia sa, cunoscut fiind faptul că, după ultimele statistici, din cei aproximativ 7 miliarde de locuitori ai planetei, aproape un miliard nu au somn fiziologic.
Această lucrare se adresează tuturor persoanelor interesate în însuşirea atât a noţiunilor teoretice privind nutriţia şi alimentul, cât şi în ceea ce priveşte menţinerea stării de sănătate şi a unei alimentaţii corecte.
Cartea profesorului Dr. Corneliu Dorin Olinici, eminent morfopatolog, cu o bogată experienţă în Institutul Oncologic I. Chiricuţă din Cluj, vine în ajutorul celor care au nevoie de a fi îndrumaţi în această nouă disciplină şi în special pentru oncologi.
Restructurările operate în această ediţie a tratatului răspund mutaţiilor actuale în patologia infecţioasă, reflectă progresele investigaţiei microbiologice şi urmăresc exigenţele din noul Curriculum de pregătire în specialitatea Medicină de laborator ...
Ediția a II-a a cărții, revizuită și adăugită în întregime în funcție de progresele științifice din ultimii 10 ani, a păstrat în general aceeași structură a secțiunilor. Lucrarea începe cu o prezentare a unor noţiuni generale de farmacodinamie, farmacocinetică, farmacotoxicologie, precum și a unora cu totul noi
Textul este destinat studenţilor în medicină şi medicilor rezidenţi de laborator sau de orice altă specialitate interesaţi în actualizarea cunoştinţelor specifice acestui important capitol de patologie infecţioasă.